The Lady Entries Masterpiece

Rabu, 28 Disember 2011

pengenalan blog this is first entry!!

                                           
                           assalammualaikum.. sahabat.. OH! ^_^ yang gambar kat atas ni bukan saya..
suke-suke letak, bukan minat, tpi sajer-sajer.. huhu

            pengenalan blog: (???) macam mana nak buat pengenalan ^^

blog ini tidak ada kaitan kisah hidup atau cerita peribadi saya, malah segalanya kisah yang perlu semua muslim tahu mengenainya.. mungkin ada sikit blog sempoi-sempoi sikit.. seperti entri selepas entri ni..

sebebnarnya saya ubah suai segala blog ini, dulu blog ini penuh dengan kisah peribadi saya sendiri, dan blog ini penuh dengan kisah zina hati saya, iaitu k-popers .. itu diri saya dulu, entri ni pun saya ubah suai, sebab entry pertamakan !! ^^

gambar tu malas saya nak tukar.. mesti korang tanya kenapa saya ubah suai blog ni..  sebab blog saya yang dulu penuh dengan maksiat, itu sesuatu yang illahi tidak suka.... oleh itu saya nak bukak buku baru hidup saya..

penubuhan blog

errmm~ saya tak tahu bilakah.. malah entah.. huhu

blog diubahsuai sebagai?

sebagai blog yang penuh pengisian yang semua muslim perlu tahu.. must know !! ^^
sampai disini sahaja lah ... pengenalan ini.. sahabt-sahabatku, harap anda menyukai blog ini.. but i don't want the popularity, just forget it,.. because saya pun tak popular lagi dihadapan Allah sebagai hamba yang mulia..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...