The Lady Entries Masterpiece

Jumaat, 30 Mac 2012

AWKARD SPOTCHECK (!)

:D have a nice day~

                                                         


          Assalammualaikum... 30/3/12 dah lama tak post.. yelah budak duduk hostel.. euw~~ 
nasib baik keja sekolah tk banyak.. tapi kena gak study, kena lah jadi budak pandai,..  yeke? yelah!! nak jadi orang yang berguna pada masa hadapan~ kan okelah tukar topik...

          Saya baru balik rumah harini.. balik rumah, buat perkara-perkara peribadi! lepas tu resting (tidur) huhu.. sedeh betul penat, malam nak target study.. tapi blogging, ! BONDO EH! tak per.. esok pagi...  tapi kita flashback cerita... 
    
               17 hours ago~~~ at school  at 7:15 A.M.

       Perhimpunan "sekolah _ _ _ _ "  macam biasa dengan bangganya pakai baju batik.. masing-masing pakai  pakaian yang kemas.. dan mempunyai etika pakaian..  *sukesuke* cikgu memberi ucapan.. -pengawas memberi pengunguman.. dan satu pengunguman itu ganjil.. "perhatian kepada semua pengawas sila beratur di belakang dataran uhud" then  mereka ke ruang legar dan mengelilingi seorang cikgu.. 

       Kat ruang legar tu adalah jugak beg-beg pelajar :) kan! lepas diorang mengelilingi cikgu tersebut.. dari mereka BEREDAR.. mereka berlari-lari naik tangga! arh!!! naik kelas!! then.. beberapa pengawas kembali ke ruang legar.. dan tiba-tiba menyelongkar beg-beg yng berada di situ (!) ARHH... now all student know what is happened.. it is spotcheck.. 

        haha spotcheck bukan setakat kat sekoalah.. termasuklah locker  DORM..  lama sangat spotcheck tu, tak belajar sampai rehat.. tu lah kowt yang membuatkan tak banyak kerja sekolah HOHO...

                                   
                                                 

 bosan~ gak time tuh~  haha masin-masin risau.. kalau diorang terlanggar pertaturan..  
tapi YESS!!! semua BERJAYA!! just novel-novel yang macam gitu jerlah.. :)
HEHE boleh bawak novel.. tapi asalkan tidak jiwang.. peraturaan bgi novel~

                        
 hyukkie bawak camera!! hyukkie langgar peraturan.. meh sini camera! (!) dush! (diambil)
    ' hey apa nie... jangan ambik camera saya.. ' 
    'don't make me touching-touching lah.. touching karang!' 
tak yah layan ayat hyukkie ni.. haha apa penutup entry nie.. errmm, kemungkinan esok dan lusa saya tak post dah.. nak tunggu post seterusnya pada bulan lima dan enam.. 

i love to  feel it.. two week in holiday, May and June i love you, better love November and December.. 

*waiting you (!),.. please support me in study! i want to be the best person! IM THE BEST (!)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen kerana allah.. untuk menegur saya dengan baik, alhamdulillah terima kasih.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...