The Lady Entries Masterpiece

Rabu, 20 November 2013

My life before

Assalammualaikum :')


   A long time ago, there is a girl who like k-pop very much, and she was really-really obsessed to super junior. The girl have a blog, yeah, she is a blogger. :DD So, she spend more time with her blog to make tutorials, about her feelings and espeacielly about her obesessed. Huh!

   But now, she is not a k-popper again, yeah, she leave it, and now she like english's songs more. And an accident occurs, make she remember back about her life before, as a k-popper .

She really really miss the memory.She really want to view back her old blog that full with her life's story before.


 Dia berjahat untuk melihat kembali blog lamanya kerana, dia yang tak selalu jenguk profile google, baru sahaja nak upgradekan email google dia tuh. -.- Bukan ketinggalan tapi memang malas nak upgradekan. Bila dah diupgradekan, tiba-tiba bukak galeri image dalam handphone ada banyak album gambar sesat dan antaranya album gambar-gambar dalam blog yang dah dipadam. -.-

"Mana semua ni datang"

   Dah cuak sangat, bukak laptop tengok profile google punya gambar, mak aii!! beratus-ratus gambarnya. Di saat budak ini *sebenaqnya aku* nak padam, teringat lah pulak moment hidup sekolah rendah dulu, masa zaman ceq popular.. MUAHAHA 

POPULAR? hehe

  Dulu, hidupan ceq ni popular lah sebab k-popper, selalu lah jugak dapat buddyz baru dekat internet, then, disebabkan blog ceq pun femes, hehewhehew. selalu la jugak orang hantar request or ask. fm tanya pasal tutorial and bla-bla-bla.. Tapi selepas aku masuk sekolah menengah, dan dah jauh dari semua ni, aku pun buang lah blog aku ni. Buddyz aku yang dulu pun dah tak tegur sangat dah, hahaha LOL sesangat.

kisah aku yang dulu lah... buddyz aku yang kenal kat tenet? laki perempuan semua ada. haha

boleh lah share sikit gambar header blog aku yang dulu,..



   Nampak lah link nya disitu.. then bawah ni header aku untuk blog ni masa form 1, blog ni pun k-popper jugak dulu, tapi aku dah padam. sebab tu lah nama link blog ni pelik.



sekian sahaja assalam.
kalau lah blog aku yang dulu tu boleh hidup balik, 
nak sangat baca apa yang aku tulis dulu

6 ulasan:

  1. Bebb!! korang faham tak perasaan aku nak baca blog aku yg dh padam tuh. --" huh!

    BalasPadam
  2. Una. kita tak bole follow sbb ni http://eqa-nursyafiqahkamal.blogspot.com/2013/11/follow.html haha u.u idk mcm mne na buat. hihi btw comel awk edit header tu . haha cute

    BalasPadam
  3. Ya allah awk sama mcm adik kita hehheheheehhe kitorang dulu suju je. Pastu its just fading away~~~~~

    BalasPadam
  4. hahaha, super junior.. aku pun.. Lee teuk laa. :3

    BalasPadam

komen kerana allah.. untuk menegur saya dengan baik, alhamdulillah terima kasih.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...