The Lady Entries Masterpiece

Ahad, 1 Disember 2013

Awesome December giveaway

Assalammualaikum readers :*
Just a lonely girl *: You may say I\'m a dreamer, but I\'m not the only one. on we heart it / visual bookmark #24076419

     Untuk percutian panjang, yang tiada apa-apa, huhuk, tsk-tsk tak pergi mana-mana cuti ni, aku menjadi seorang kaki online, kaki online? semua aku nak online --" Dan paling giat , twitter

"aku jatuh hati dengan twitter" haha jangan tak tahu weh, LOL,

 For the same time, aku dah lama tak join give away, dah nak 3 tahun dah belog aku ini, al-maklumlah dari darjah 6, semuanya aku boleh kira dengan tangan jer give away yang aku join, aku bukan jenis yang minta join giveaway, tapi hari ini daripada Kak Mazni munawwar, aku pun ajet-ajet nak join. :'D haha
Ada aura tarikan kowt kak Mazni nih! haha ! Lagipun aku ni nak join segmen or GA, tengok banner gak. erm... memang gitulah aku,.. 

aku cuma nak cakap " banner kak Mazni nih lawa," 


Klik kalau nak join

Dengan rasminya aku join benda ni, ;D pada waktu yang sama, saya nak jujur dengan kak Mazni..
syarat-syarat penyertaan tu, semua saya ikut, kecuali yang iklan tuh. Hearbeat dengan apetah. Saya tak suka masuk bende macamtuh, apetah lagi churp-churp, maaflah takdapat membantu promoter tuh, sorry sesangat.
Dan lagi satu, bloglist, yang tu pun saya tak buat.

Dan akhir sekali nak cakap kat kak Mazni, "ingat saya tak, yang berkenalan dengan kak Mazni dekat ask. f.m. dengan 'muahahaha,muah,muah' ?" Hope kak Mazni ingat, erm yeelahkan blog dah diedit-edit, takutlah taingat. --" sorry merepek.

okey, sekian Assalam ;D

7 ulasan:

  1. datang berkunjung dan follow sini .. dari GA yg sama

    Awesome December Giveaway

    BalasPadam
  2. goodluck yeah una! Wish you luck :D

    BalasPadam
  3. terima kasih sudi join giveaway saya. senarai peserta dah update, check link blog anda. kalau lapang bolehlah bw peserta2 lain ^_^

    Link peserta

    BalasPadam
  4. BW dri segmen yg sme ... Nice Blog ..
    Jom Join GA ni !!
    http://gadizspectacles.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html ..

    BalasPadam
  5. thanks semuaa, memang termakbul doa korang !! :) aku menaaaanggg yeayyy!!! hahaks

    BalasPadam

komen kerana allah.. untuk menegur saya dengan baik, alhamdulillah terima kasih.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...