The Lady Entries Masterpiece

Selasa, 10 Disember 2013

Happy Birthday to me!

Assalammualaikum
KEEP CALM I'M THE BIRTHDAY GIRL - KEEP CALM AND CARRY ON Image Generator - brought to you by the Ministry of Information

Iam the birthday girl!! ops!
Bukan hari ini, semalam laa, 9 December.

Kiranya dah belated birthday laa, but I don't know as yesterday as my birthday, I always feel alone. Tak tahu kenpa, penuh dengan rasa kecewa, bukan sebab tak sambut birthday or tak dapat hadiah  tapi sebab 2 bulan cuti tapi takde siapa daripada adik beradik aku balik, soooooo Saddddd aku ingatkan cuti dua bulan nilah aku boleh happy-happy dengan diorang. Woahh! Sangat sibuk dengan hal diorang sendiri lah katakan, yang periksa ker apa tu takpelah tapi yang lain-lain ni, boleh balik --" tapi taknak balik.

But for my birthday, rasa happy laah sebab ramai orang wish kat kita, terutama kat fb lah kan, seriezly rasa disayangi HOHO.  Ramai sangat. Kat Facebook, Twitter, Insta, What's app lagilaaah :3


Hahaha. Thanks korang semuaaa, btw sorry post entri lamabt dah korang kena wish belated birthday pulak, semalam Wi-Fi tak betulm so takde tenet, sekejap jer ada, lepas tu trouble HUHU


Assalammualaikum, K. Bai :D

5 ulasan:

  1. Happy birthday husna! Wa dah tua dah .hhaahahah. Jom blog walking ke blog Aazad

    BalasPadam
  2. Mak cik! sorry lambat wish :DD happy belated birthday :D

    BalasPadam

komen kerana allah.. untuk menegur saya dengan baik, alhamdulillah terima kasih.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...