The Lady Entries Masterpiece

Sabtu, 22 Februari 2014

Anoyying realized.

Dengan kesempatan.. muahaha aku ambil masa.. aku tengah outing nih.
Laju gila menaip apa yang aku nak cerita nih.

Sekali lagi...
New crushhhh... terlalu excited, tak reti describe. Mungkin seperti mereka di bawah.

"gila-gila. Excited gila."


 Aku rasa bahagia gila dapat outing, kah-kah-kah. Padahal minggu depan dah balik, aku lagi excited, nak story mory kat blog tercinta aku ni. Warm Bodies? Gila! Apa ni ! Aku tak tahu kenapa aku minat sangat.
Hari itu, dah lama dah aku tahu cerita ni, aku dapat tahu dari blog kak Qileh, dan cerita ni memang ada buku dia kan, nampak macam best, tapi waktu tu aku pandang entri kak qileh dengan takde perasaan, sebab aku lagi EXCITED kalau bicara tentang Hunger games! HAHA

Okey, another new crush actor, hari tu Andrew Garfield, ni ada orang baru pulak.

kecikkan gambbooo.:P

Aku tak tahu nak cakap apa, aku suka blonde hair dia, secara jujurnya aku tak minat sangat He'HUMAN, but I like His Zombie character. Kenapa? Aku pun tak tahu.


Macammni kisahhhnnyaaaa..

SAbtu yang lalu or bersamaan 22 hari bulan (semalam) aku ada lah kerja sikit berkaitan dengan kelab fotografi, yess aku kelab fotografi. Tapi aku si funtion sebenarnya, so aku pun masuklah bilik fotografi, aku sorang jer budak form3, geng aku yang lain diorang pergi HK Hoki kat SEMSAS. 

Even aku takde funtion, ada lah jugak funtion, kah-kah! Teman akak-akak ni buat kerja, tak sangka pulak Ada form 5 ni (laki) bagi tengok movie. Kelab kitorang memang dibenarkan bawak barang-barang elektronik ni. Sumpah aku tak nyesal masuk kelab ni, tapi kelab ni kebanyakkannyya bebudak brand-brand lah, and aku tak rasa aku layak.

Diorang kata nak bagi tengok cerita warm bodies.
Aku pun tercengang, 
"Cerita apa?, ahh.. Layannn"

Bila dah start cerita tu, bila tengok watak utama, gila melting-melting,.. tapi tak delah obses mana pun aku just excited sebab hensem je, then baru teringat ni cerita yang kak Qileh pernah cerita kat blog dia,
Haaaiissh.. Geraammm aku. HAHA Tapi aku dah tak jumpa dah entri tuh.
Bila aku terlalu excitedd... 

Aku terlalu banyak tanya masa movie tu tengah tayang lah kan.
"Eh apa yang jadi nih?"
"Eh kenapa tu takde kulit?"
"Perempuan tu kenal tak dia?"
"Perempuan tu tak ingat dia ker?"

Dah lah movie ni tak de subtitle, sumpaahhh aku tak faham, aku ingat kan zombi tu Boyfie dia, rupanya boyfie dia dah mati. Kahkahkah! Terlalu banyak tanya? Kena marah.

"Boleh tak awak diam, awak tengok jerlah"

terkejut, malu sentap semua ada

Aku tersentap weh, tersentap, bukan nak marah orang yang tegur tu, tapi aku baru sedar yang aku ni Anoyyinggggg giler. Betapa malu aku, aku tak sangka aku ni anoyyingg... Kalau kat rumah lain, even tak paham cerita pun aku takdelah banyak tanya, haha itulah akibatnya terlalu excited. But nasib baik tak ramai pun orang time tuh, kah-kah-kah, and aku berterima kasih pada akak tuh. SERIOUSTALK.

First time anoyyingggggg!! aku tak nak dah jadi macam tuh!
HAHA.

Love this another love story.



8 ulasan:

  1. Best kan cerita ni aaaaaaaaaaaa
    hahahahha. Sangat lahh melting tengok dia. For me, he is the most handsome zombie ever aaaaaaaaaaaa <333
    hahahaha awk tak annoying ah hihihi.
    Meh qila jawab semua pertanyaan awak :P


    "Eh kenapa tu takde kulit?" - Sebab, semua tu dah penat jadi zombie. Sampai satu tahap tu dia makan kulit sendiri.

    "Perempuan tu kenal tak dia?" - Tak ehehehhe cuma perasan perwatakan R tu mcm pakwe dia. Hiks.

    "Perempuan tu tak ingat dia ker?" - Ingat sikit sikit kot hahaha.


    Btw qila terus download lagu Patience- Guns n Roses lepas cerita ni sbb best sangat lah lagu dalam niii. Sweet je hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahak, yelah-yelah kak qileh :3

      Padam
  2. Balasan
    1. serious talk, giler best. Fuh! tak reti nak describe.

      Padam
  3. amboi..dia punya melting lahaiii~ :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha, laju kowt naip time nih, tu yng takleh belanya. Kah-kah-kah!

      Padam
  4. tak pernah lagi layan cte nih ;)

    BalasPadam

komen kerana allah.. untuk menegur saya dengan baik, alhamdulillah terima kasih.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...