The Lady Entries Masterpiece

Isnin, 17 Mac 2014

Just be yourselft


"Just be Yourselft"

Bukan sekadar kata-kata tetapi mempunyai banyak makna tersirat.
Dulu-dulu aku anggap ayat ni perkara biasa jer, but sekarang aku faham maksudnya.

Dengan sejujurnyalah kan, masa aku menulis entri ni waktu sekolah, and waktu sejarah sebenarnya, dengan rasa terharunya selama beberapa minit kitorang merayu nak main notebook hari ni, serioustalk aku happy, aku dapat luahkan perasaan kat blog aku ni. Hehe, semalam outing tak dapat nak update. Thanks cikgu, dahlah cikgu bagi setiap orang. Lagipun harini ramai yang takde. MTAQ, basketlah and others.

Okeylah back to the point, cerita apa yang aku nak cerita sebenarnya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...