The Lady Entries Masterpiece

Khamis, 17 Disember 2015

#SiapaAku? Segmen 2015 Kalia

*Click to join this adorable segmen*

 Thanks to Kalia for create this rare segmen I though, sebab boleh freaking out segalanya KISAH AKU as you asked me SIAPA KAU?!
Before that, pasang lagu dalam blog acah feel sikit, and warning cerita pendek ni include Manglish, so siapa phobia jangan kecam.
Let's START  http://dl.glitter-graphics.com/pub/369/369212svf3jpyrhv.gif 
 "Aku Hazwani Husna, selalunya orang panggil Una tapi dalam #SIAPAAKU ni aku nak dipanggil Jane"

   Jane selalunya acah jahat, tapi tiada siapa tahu sifat sebenar dia. Baikkah dia? Jahatkah dia? Aku benci dia, kadang-kadang aku sayang dia, Dia memang member aku yang sangat ego, dia kata dia tak pandai tunjuk sayang sebab dia rasa itu langsung tak memadai sesama sekali.

"Kau tunjuk sayang, tiada siapa akan nampak, tapi mereka akan cari buruk kau jugak"

Itu yang dia selalu kata pada aku. Itulah yang membuatkan dia selama ini ingin ACAH JAHAT. Tapi , ada masa secara tiba-tiba, dia kata "Aku sayang kau" , kemudian bila ditanya kembali, tidak pernah dijawabnya.

Khamis, 3 Disember 2015

Addicted to memories

 
 Featuring inspiration of styles and high

Today was the Third December in 2015, and I was very proud that hahhaa finally I get update this blog.Other than that, please ignore my baddas language here.

If you scroll down or click the back button, you'll find that this entry was the only in the 2015. HAHHHAHAAH. No, actually its not, because all of them was delete by me. Sebab tahun ni aku update entry paling mengarut sekali, atas sebab berlakunya kematangan dan hormon dan bla-bla-bla, dan segala yang muhasabah. 

And not forget to WELCOME my friends that was invite by me to read this blog, sebab selalunya stranger buddies je baca, ni aku nak acah acah rasmi blog, puii. Korang teruskan lah baca entri aku sampai zaman bayi aku kay, you'll find that Im growing up with different person in ME, hahaha Im serious. So, jangan terkejut tengok entri lama aku. Sebab aku pun terkejut kay, PUBERTY HIT ME. *someBOOINGcrowded*
By the way nak suggest entri, bacalah:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...